V ROCE 2024 VYSOKOŠKOLŠTÍ SPORTOVCI V LIBERCI

Všeobecné propozice

 

České akademické hry jsou exkluzivní pravidelnou multisportovní studentskou soutěží organizovanou Českou asociací univerzitního sportu vždy ve spolupráci s vybranou univerzitou. Hry jsou zároveň také množinou akademických mistrovství České republiky.

Letošní 22. ročník Českých akademický her bude hostit Technická univerzita v Liberci a vysokoškolští sportovci tak po deseti letech zavítají do Liberce. V severočeské metropoli budou v termínu 24. – 28. června probíhat boje o titul Akademický mistr/mistyně v celkem 21 sportech. Mezi reprezentanty se objeví také účastníci akademických mistrovství světa, mezinárodních univerzitních mistrovství či světových univerziád.

Všechny sportovce i diváky tímto zveme na velkou sportovní podívanou, která se bude odehrávat zejména na sportovištích Technické univerzity v Liberci, ale také v jejím blízkém okolí. Kompletní přehled všech míst, kde se budou konat sportovní klání najdete na Mapě sportovišť.

Aktuální informace o přípravách, průběhu i doprovodného programu můžete také sledovat na Facebookovském profilu nebo Instagramového profilu Českých akademických her Liberec 2024.

SPORTU ZDAR, LIBE A LIBE A LIBEREC! 

Tato akce je součástí oslav 70 let Technické univerzity v Liberci.

Přijeďte reprezentovat svou alma mater na České akademické hry do Liberce